17 Ağustos 2018 Cuma

Sorgun Noteri SOMA MANİSA




Kurum Adı:Sorgun Noteri
Noter Adı:Hakan,Kozacıoğlu
Telefon:0 354 415 20 02
Fax:
Adres:Cumhuriyet Cd.Esnaf Kefalet Koop.Binası 66700 Sorgun/Yozgat
Güncelleme:17.08.2018
Websitesi: http://www.tnb.org.tr
Mail Adresi:…


Sorgun Noteri Hakkında
Sorgun NoteriMANİSA ili SOMA ilçesinde Cumhuriyet Cd.Esnaf Kefalet Koop.Binası 66700 Sorgun/Yozgat adresinde hizmet vermektedir. Sorgun Noteri'ne 0 354 415 20 02 telefon numarasından ve nolu fax numarasından ulaşabilirsiniz.

Sorgun Noteri iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Sorgun Noteri, MANİSA, SOMA şehrinde noter olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu noterin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer noter tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sorgun Noteri ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen noterin üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder