17 Ağustos 2018 Cuma

Osmaniye 2.Noteri MERKEZ DÜZCE




Kurum Adı:Osmaniye 2.Noteri
Noter Adı:Derya,Cilli
Telefon:0 328 814 35 88
Fax:
Adres:Atatürk Cad. Kobaner Psj. No.2 /Osmaniye
Güncelleme:17.08.2018
Websitesi: http://www.tnb.org.tr
Mail Adresi:…


Osmaniye 2.Noteri Hakkında
Osmaniye 2.NoteriDÜZCE ili MERKEZ ilçesinde Atatürk Cad. Kobaner Psj. No.2 /Osmaniye adresinde hizmet vermektedir. Osmaniye 2.Noteri'ne 0 328 814 35 88 telefon numarasından ve nolu fax numarasından ulaşabilirsiniz.

Osmaniye 2.Noteri iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Osmaniye 2.Noteri, DÜZCE, MERKEZ şehrinde noter olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu noterin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer noter tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Osmaniye 2.Noteri ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen noterin üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder